We starten de dag met een korte wandeling. In elk seizoen is er wat moois in de natuur te zien, te voelen, te ruiken, te horen en vaak zelfs te proeven!

We leggen gaandeweg meer contact met al onze zintuigen. We spelen onderweg spelletjes en verzamelen allerlei. Daarom mag iedereen ook een "verzamelrecipiënt" meebrengen: een leuk zakje, een toffe mand, een kruiwagentje op hun maat...

Onderweg picknicken we ons tussendoortje!

Eens terug in het kleurenhuis, gebruiken we al deze dingen om iets leuks mee te maken: vogelvoer, een kroon, een dromenvanger, uiltje, tafelversiering voor feestdagen,... of nog veel meer. De keuze ligt zo veel mogelijk bij het kind zelf.  Indien dit voor hem of haar moeilijk is , help ik natuurlijk.  Dit alles wordt doorspekt met nog meer zintuiglijke spelletjes.

's Middags is het tijd om ons lunchpakketje op te eten.

Na de middag knutselen en spelen we verder. We wisselen af met krachtige verhalen en leren elkaar maar vooral onszelf goed kennen! Elk seizoen wordt deze wandeling aangepast dus wie al eens deelnam, kan opnieuw deelnemen.

OPGELET ! Enkel indien het pijpestelen regent of onweert, wordt de wandeling afgelast: gelieve bij miezerregen, sneeuw, koude of... aangepaste kledij te voorzien! Reservekledij is ook erg handig ;-)!

Alle formules, dus ook verjaardagsfeestjes,zijn mogelijk zie Workshops in soorten en maten

 

Foto's zijn van de workshop op 3/11/2017 , eerstvolgende op donderdag 04/01/2018 graag inschrijven ten laatste op 01/01/18 per sms op 0495/350104 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijven en betalen tot ten laatste 2 dagen vooraf , €2 korting  bij inschrijven voor 6/12/17, informeer ook voor kortingen voor meerdere personen en/of meerdere dagen binnen de kerstvakantie

Drank en tussendoortjes inbegrepen, lunchpakketje, reservekledij en pantoffels meebrengen.

 

donderdag 04/01/18  (Kerstvakantie) van 9u tot 16u voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar

0
0
0
s2smodern