Formules

  1. Leuke, gezellige dingen samen knutselen, zoeken, doen kan je in Het Kleurenhuis tijdens de "gewone" workshops. (3u of een dag voor kids van 2,5 tot 12 jaar)
  2. De sterretjes *** bij sommige workshops betekenen dat  kids, ook tussen 2,5 en 12 jaar, op een creatieve, ludieke, vertellende manier elkaar, maar vooral ook zichzelf  beter leren kennen. (3u of een dag).

prijzen voor 1 en 2 zijn hetzelfde en vind je hier:

Prijzen dag 3u

 

1 kind 1 dag € 30 € 15

2 kinderen van hetzelfde gezin

of 2 dagen binnen 1 periode

€ 28 € 56

3 kinderen van hetzelfde gezin

of 3 dagen binnen 1 periode

€ 27 € 54

4 kinderen van hetzelfde gezin

of 4 dagen binnen 1 periode

€ 26 € 104

 

3.Bij de begeleide verjaardagsfeestjes zet ik de jarige extra in de belangstelling op een manier die bij de workshop past. Ouders brengen zelf versnaperingen en drank mee of kunnen deze klaarmaken in de keuken (ter beschikking zonder meerprijs) We sluiten ook af met de jarige in de hoofdrol en jarige en gasten krijgen iets mee naar huis als aandenken, steeds in het teken van de workshop.

 € 13 per kind  
 meer dan 15 kinderen extra begeleider €20  

4.De duo-workshops zijn workshops waarbij 1 kind (tussen 2,5 en 12 jaar)  samen een workshop doet met een vertrouwde volwassene: een (groot)ouder, meter/peter, tante/oom, ...

€21 per duo voor een halve dag en € 40 per duo voor een hele dag

5.Volwassenen die zelf met kinderen actief zijn, kunnen ook workshops volgen in Het Kleurenhuis of op verplaatsing bv in een school op een personeelsvergadering of pedagogische studiedag, teambuilding. Met een zo-weinig-mogelijk-theoretische uitleg kunnen jullie als leerkrachten/animators/begeleiders/(groot)ouders/... zoveel mogelijk tips verzamelen, zelf uitproberen,materialen maken om activiteiten met kinderen te doen die steeds hun beter welbevinden beogen. Deze volwassen workshops kunnen op aanvraag indien je zelf een "groep" samenstelt ( bv leerkrachtenteam, animators,...)  of op de voorgestelde data op de website. De workshops worden ingericht vanaf 6 personen.

€35 pp voor een halve dag, €60 pp voor een hele

Aanbieding : 2de persoon van eenzelfde team voor halve prijs!

 

Let bij elke workshop op de formules die hiervoor van toepassing zijn!

0
0
0
s2smodern