Het Kleurenhuis organiseert workshops die vakanties of een tussendoordagje net dat tikkeltje meer geven.

Er zijn zowel workshops voor kinderen als voor volwassenen die zelf met kinderen werken.

 

Workshops voor kinderen

  • Er zijn de "gewone" workshops:leuke, gezellige dingen samen knutselen, zoeken, doen,...
  • En dan zijn er de workshops met ***. Dat zijn de dagen die zodanig opgebouwd zijn dat de deelnemer zichzelf beter leert kennen en ook ik als kindercoach meer over de deelnemers kan te weten komen. Natuurlijk leren de deelnemers ook wat over elkaar. En dit alles op een creatieve, ludieke, vertellende manier, nooit verplichtend, steeds uitnodigend!
  • Er zijn korte workshops van 3u en lange workshops van een hele dag. Elke workshop gaat alleen door indien er minimum 6 ingeschreven kinderen zijn, tenzij anders vermeld. Bij de workshops waar ook buiten gegaan wordt, zal ik een alternatief aanbieden indien het weer het buiten gaan niet toelaat ( een miezerbui hoort daar niet bij ), de workshop gaat evenwel gewoon door!
  • DE DUO-WORKSHOPS zijn workshops waarbij 1 kind (tussen 2,5 en 12 jaar)  samen een workshop doet met een voor hem/haar vertrouwde volwassene : een (groot)ouder of evenzeer een grote broer/zus, meter/peter, tante/oom, ...

Workshops voor volwassenen

  • zijn erg praktische, beeldende "cursussen/lezingen"  die vol tips zitten naar een klaspraktijk, kinderanimatie, therapie of ... gelijk wie met kinderen tussen 2,5 en 12 j in aanmerking komt: na en tussen een zo-weinig-mogelijk-theoretische uitleg kunnen jullie als leerkrachten/animators/begeleiders/(groot)ouders/... zoveel mogelijk tips verzamelen en zelf uitproberen om bepaalde dingen met kinderen te doen die steeds een beter welbevinden van het kind beogen.
0
0
0
s2smodern