Als Kindercoach wil ik kinderen helpen om meer in hun kracht te staan, zich beter in hun vel te voelen, gelukkig(er) te zijn, zichzelf beter te leren kennen, tips en tricks aanreiken of samen zoeken...

Soms is dit laagdrempeliger in groep: daarvoor zijn de regenboogmomentjes, het regenboogkamp en regenboogtrajecten. 

Verhalen, liedjes, spelen, uitbeelden, creatief bezig zijn, massages en yogamomentjes ... daarvan gaan kinderen verbeteren, groeien, stralen als de kleuren van de regenboog! Al deze troeven worden hierbij dus ingezet. Bovendien leren de kinderen veel van elkaar.
 

Regenboogmomentjes zijn zaterdagvoormiddagen met activiteiten rond 1 onderwerp, luchtig, vrolijk en laagdrempelig gebracht met verhalen, knutselmomentjes en nog veel meer.

Het Regenboogkampje is een kamp dat 4 dagen werkt, speelt,...  rond een bepaald onderwerp met op woensdag een pauzedag om elkaar wat rust te gunnen. bv Regenboogkampje: geluk

Een Regenboogtraject is een training van 4 sessies rond 1 bepaald onderwerp met 4 tot max 8 kinderen waarbij de kinderen om beurt elkaars coach of elkaars leerling zijn. Het groepje kinderen wordt oefenterrein rond een bepaald onderwerp.

najaar :Regenboogtraject : sociale vaardigheid

winter : Hoogsensitief? Een kracht!

voorjaar : 2 huizen? Zo doe ik dat.

Een aanvraag voor andere onderwerpen voor zowel regenboogmomenten, regenboogkampjes of regenboogtrajecten  kan steeds gebeuren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

0
0
0
s2smodern