4 dagen in juli gaan we aan de slag : zelf onze Geluksregenboog kleuren.

Ik reik kids van 4 tot 12 jaar tools aan om door postitief te denken, dankbaarheid te leren tonen, je eigen talenten te ontdekken, zelfvertrouwen op te bouwen en geluk door te geven het heft in eigen handen te nemen en gelukkig ( er) te worden. Dit alles zoveel mogelijk op hun eigen tempo, volgens eigen keuzes,... Kinderen die dit kamp al volgden kunnen gewoon terug mee aansluiten, activiteiten worden aangepast, onderwerpen blijven.

4 dagen van  9u-16u

Kinderen kunnen terecht van 8u30 tot 16u30


Maandag   rood en oranje : "wat is geluk en positief denken? "
Dinsdag
geel en groen : dankbaarheid en ontdekken van eigen talenten
Donderdag 
blauw/indigo en violet dromen en zelfvertrouwen  ( want ook dat kan je leren )
Vrijdag   is dan de hele regenboog op zijn mooist en kunnen we leren hoe we al dit geluk kunnen doorgeven aan anderen. want... ook dat maakt gelukkig.


Deze 4-daagse zal doorspekt zijn met prachtige verhalen ( uit oa Verhalen voor gevoelige oortjes ( Wendy Janssens ), Geluk voor kinderen, Leo Bormans,...)  creatieve knutsels, helpende gedachten die we kunnen meenemen en blijven gebruiken, toneeltjes en spelletjes.

€ 135

er zijn ook regenboogmomentjes in dezelfde stijl : 1 zaterdagvoormiddag per maand vanaf september en een nieuw regenboogkampje in de  paasvakantie 2019 en zomer 2019


inbegrepen : alle materialen en tips die ook mee naar huis kunnen om nog lang te gebruiken in mooie zelfgekozen doosjes of zakjes .... tussendoortjes en drank, kindercoachbegeleiding, oudertoonmomentje met tips
mee te brengen: lunchpakketje ( indien gen warm eten besteld ) , reservekledij, pantoffels

0
0
0
s2smodern